Складний пошук
Більше варіантів пошуку
ми знайшли 0 результати
Результати пошуку

WareTeka стала партнером платформи для продажу товарів HUBBER

Автор Anna Khaletskaya на 04.03.2021
| 0
WareTeka стала партнером платформи для продажу товарів HUBBER

WareTeka оголосила про співробітництво з B2B IT-платформою HUBBER

HUBBER — це рішення, що об’єднує постачальників і інтернет-магазини в “єдиному вікні”. Воно дозволяє постачальникам розширити ринки збуту, знайти нових клієнтів, а інтернет-магазинам — збільшити асортимент товарів і заробляти більше. 

Як працює платформа HUBBER? 

Схема роботи максимально проста: постачальник вносить інформацію про свої товари на платформі HUBBER, а інтернет-магазин обирає продукцію різних асортиментів і розміщує її на своих торгівельних майданчиках, отримуючи при цьому комісію за кожну вдалу транзакцію. 

WareTeka стала партнером платформи для продажу товарів HUBBER - 2

Постачальникам платформа допомагає знайти нових покупців і продавати свої товари на провідних маркетплейсах України. Наприклад, Kasta, Prom.ua, тощо. Таким чином, їм не потрібно витрачати додаткові ресурси на просування продукції і інтернеті. HUBBER пропонує зручні інструменти для завантаження інформації про товари й модерації контенту — додати продукцію на платформу можна за допомогою шаблонів, а за створення карток відповідає контент-відділ. 

Інтернет-магазинам платформа допомагає знизити витрати на закупівлю товарів. Достатньо лише взяти картки товарів з HUBBER та розмістити їх у себе на сайті. Коли надходить замовлення, з клієнтами працюють постачальники. Інтернет-магазини отримують комісію за продажі. Комунікувати з постачальниками можна одразу через платформу HUBBER. 

Наразі з HUBBER співпрацюють більше ніж 600 постачальників і 500 інтернет-магазинів. Як партнер, WareTeka готова допомогти учасникам платформи налагодити логістику. Адже саме вона — це важлива частина eCommerce бізнесу.  

Команда WareTeka допомагає бізнесу отримати доступ до якісних логістичних послуг. Ми підбираємо партнерів згідно з потребами компаній. Для цього аналізуємо категорії товарів, що потрібно зберігати, товарообіг, створюємо вимоги до вимог зберігання на складі, тощо. 

Як WareTeka допомагає постачальникам і виробникам?

Великим постачальникам і виробникам WareTeka допомагає підібрати відповідний склад з оптимальними умовами зберігання. Ми можемо знайти склад для різних груп товарів і кількома температурними зонами.

Невеликим виробникам і постачальникам ми допомагаємо віддати логістику на аутсорсинг. Серед наших партнерів — великі логістичні провайдери, що працюють із різними нішами. Це допомагає значно скоротити витрати на зберігання, транспортування й доставку товарів. 

Як WareTeka допомагає інтернет-магазинам?

Інтернет-магазинам ми пропонуємо скористатися послугами фулфілменту. До них входять: 

  • Прийомка товарів на склад фулфілмент-оператора від постачальників. 
  • Зберігання продукції. 
  • Оброблення замовлень. 
  • Комплектація й пакування замовлень. 
  • Доставка замовлення покупцю. 
  • Оброблення повернень. 

Перелік послуг залежить від конкретного фулфілмент-оператора. Команда WareTeka допоможе підібрати партнера згідно з потребами інтернет-магазину. 

WareTeka стала партнером платформи для продажу товарів HUBBER - 3

Завдяки фулфілмент-партнерам інтернет-магазини мають змогу значно скорости витрати на логістику — орендувати склад або наймати персонал не потрібно. До того фулфілмент-оператори працюють із сучасними WMS-системами, що дозволяє мінімізувати ризики помилок під час комплектації замовлень на складі. 

WareTeka та HUBBER провели спільний вебінар

Щоб налагодити партнерські відносини з HUBBER та поділитися корисною інформацією з інтернет-магазинами, постачальниками та виробниками, ми вирішили провести спільний онлайн-вебінар “Як виробникам і постачальникам здешевити поставки?”. Спікерами з боку WareTeka виступили Марі Чуркіна, менеджер з розвитку платформи WareTeka On-Demand, і Андрій Чернявський, комерційний директор WareTeka. Наші експерти розповіли про те, як важлива логістика для eCommerce у 2021 році і які рішення з її налагодження WareTeka може запропонувати онлайн-ритейлерам.

Ви можете подивитись запис вебінару.

Порівняння об'єктів
Немає інформації для порівняння