Складний пошук
Більше варіантів пошуку
ми знайшли 0 результати
Результати пошуку

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція

Автор Anna Khaletskaya на 26.02.2021
| 0
Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція

Онлайн-платформа WareTeka допомагає зняти, здати або продати склад. Орендодавцям ми пропонуємо функцію особистого кабінету. Тут ви можете керувати угодами, аналізувати ефективність рекламних оголошень і порівнювати різні об’єкти. 

В цій статті ми розповімо, як розмістити оголошення про здачу складу в оренду на WareTeka. Також поділимось секретами, як привернути увагу потенційних орендарів до вашої пропозиції. 

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 2

Як розмістити оголошення про здачу складу в оренду

Щоб здати складське приміщення в оренду на онлайн-майданчику WareTeka, скористайтеся кнопкою “Додати склад”.

Тепер вам потрібно послідовно заповнити поля. Розглянемо процес більш детально. 

Крок 1. Виберіть категорію угоди

Щоб користувачі сайту могли легко знаходити потрібні їм склади, всі оголошення поділені на типи: “Оренда”, “Продаж”, “Оренда або Продаж”, “Складські послуги”. У випадному списку виберіть відповідний варіант. 

Далі перейдіть у поле “Клас складу”. У випадному списку виберіть потрібний варіант — А+, А, В+, В, С, D. Докладніше про те, за якими характеристиками склади розподіляють за класами, читайте в іншій нашій статті

Також вкажіть тип складу. Він залежить від того, які умови для зберігання в приміщенні. Наприклад, одні склади використовують для зберігання продуктів при мінусових температурах, інші — при низьких показниках вологості, тощо. 

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 3

Наведемо декілька прикладів температурних режимів на різних складах: 

  • Морозильні склади — це приміщення, що призначені для глибокої заморозки й довгострокового зберігання продукції при температурі нижче -24 °C.
  • У холодних приміщеннях температура може коливатися від +8 до -24 °C. Такий тип склад необхідний для охолодження товарів. Холодні склади відрізняються від холодильних тим, шо в них не використовують теплоізоляційні матеріали. На морозильних складах зазвичай є обладнання для глибокої шокової заморозки. 
  • Сухі приміщення використовують для продукції, зберігання якої не потребує чітко визначених температур. Наприклад, промислових матеріалів. 
  • Теплі склади призначені для зберігання товарів при плюсових температурах. Такі приміщення часто обшивають сендвіч-панелями, щоб забезпечити гарну теплоізоляцію. 
  • Мультитемпературні склади дозволяють регулювати тепловий режим у приміщенні в залежності від типу продукції, що потрібно зберігати. Часто такі приміщення розділені на декілька температурних зон. 

Хоча поле “Категорія” — необов’язкове, ми рекомендуємо заповнити його. Так користувачі швидше знайдуть ваш склад у результатах пошуку. 

Крок 2. Розкажіть про свій склад

Поле “Заголовок” — обов’язкове. Ми рекомендуємо внести сюди важливу інформацію, що буде спонукати користувача клікнути саме на ваше оголошення. 

Обов’язково заповніть поле “Опис” — детально розкажіть користувачам платформи про свою пропозицію. Тут можна написати про переваги й технічні характеристики вашого складу. Наприклад, вкажіть, яка висота стелі, максимальне навантаження на підлогу, чи є на території офісний простір, тощо. 

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 4

Ви можете використовувати марковані списки або виділяти важливі моменти. Структурований текст допомагає користувачам краще сприймати інформацію про вашу пропозицію. Вы можете использовать маркированные списки или выделять важные моменты. 

Крок 3. Позначьте вартість 

Тут вам потрібно вказати, яка вартість оренди або продажу вашого складу. Зверніть увагу, що в полі “Вартість” потрібно вказати лише цифри. Ви можете деталізувати свою пропозицію за допомогою інших полів. 

Наприклад, якщо ви здаєте склад в оренду, то в полі “Позначка після ціни” можете вказати вартість за місяць або ціну за метр квадратний. Якщо ви продаєте склад, можете залишити поле порожнім. Якщо хочете вказати цінову гілку, вкажіть це в полі “Позначка до ціни”. 

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 5

Крок 4. Вкажіть площу складу

Розкажіть потенційним орендарям ще трохи деталей про вашу пропозицію. Заповніть поле “Площа в  м²” та “Загальна площа в м²”. 

Цей розділ буде корисним, якщо ви хочете здати склад в оренду частково. Для цього в полі “Площа в м²” ви вказуєте, скільки квадратних метрів бажаєте запропонувати потенційному орендарю. 

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 6

Також ви можете використовувати функцію часткової здачі в оренду, коли ваш склад вже орендують декілька компаній, але невелика частина площі залишається порожньою. Таким чином, ви швидко утилізуєте простір, що простоює.

Коли всі поля в цій вкладці заповнені, нажміть на кнопку “Наступний крок”.

Крок 5. Розкажіть, які додаткові опції є на складі

Якщо на вашому складі є додаткові зручності або складське обладнання, не забудьте вказати це. Просто відмітьте запропоновані пункти в списку. 

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 7

Чим більше зручностей на складі, тим вища його вартість. До того ж це підвищує шанс того, що потенційний орендар вибере саме ваш склад серед інших.

Крок 6. Покажіть, як виглядає ваш склад 

Оголошення з фотографіями привертають більше уваги користувачів платформи. Тому ми рекомендуємо зробити декілька зображень складу, щоб показати всі його особливості. 

Ви можете: 

  • Завантажити від одного до семи зображень. Мінімальний розмір одного фото 500х500 пікселів. 
  • Обрати головне зображення. У стрічці оголошення воно буде відображатися першим. Щоб вибрати головне зображення, використовуйте подвійний клік. 
  • Змінити порядок відображення фотографій у оголошенні. Щоб зробити це, використовуйте функцію Drag&Drop — перетягуйте зображення, поки не отримаєте потрібний вам порядок. 
  • Використовувати в якості фотографій файли в форматі PDF. 

Ми рекомендуємо використовувати фотографії складу зовні та зсередини. До того ж якщо ви розмістите план складу, це стане додатковою перевагою. 

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 8

Крок 7. Покажіть, де знаходиться ваш склад 

Місцезнаходження складу — це важлива характеристика для потенційних орендодавців. Тому не забудьте показати, де знаходиться приміщення.

Перше, що потрібно вказати, — це адреса об’єкта. Наприклад, Запорізька вулиця, Бориспіль, Бориспільський район, Київська область, 08303, Україна. Дані наступних полів можуть підтягуватися автоматично. Але якщо цього не трапилось, введіть інформацію вручну. 

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 9

Далі ви можете натиснути на кнопку “Місцерозташування адреси складу”. Локація вашого об’єкта з’явиться на інтерактивній мапі. До того ж система автоматично візьме інформацію про широту та довготу на Google Maps. 

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 10

Ви також можете дозволити використовувати функцію  Google Street View та задати кут огляду камери.  

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 11

Ми радимо вказати інформацію про місцезнаходження складу. Тоді потенційні орендарі зможуть побачити його на інтерактивній мапі сайту. Так вони зможуть проаналізувати інфраструктуру й магістралі, що проходять поруч, максимально детально.

Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 12

Тепер просто натисніть на кнопку “Розмістити оголошення”. І воно з’явиться на платформі WareTeka. 

4 поради, що допоможуть здати склад на WareTeka швидше

Щоб швидко здати складське приміщення в оренду на WareTeka, ми рекомендуємо: 

  1. Прикріпити до оголошення фотографію складу. Статистика показує, що публікації з релевантними зображеннями краще переглядають. Таким чином, шанс укласти договір про оренду зростає. Якщо у вас є схема приміщення, також додайте її до оголошення. 
  2. Заповнити усі запропоновані поля на сайті. Чим більше інформації про склад отримає потенційний орендар, тим простіше йому буде зробити правильний вибір, а власнику об’єкта — швидше закрити угоду. 
  3. Описати характеристики складу в полі “Заголовок” коротко й доступно. На платформі публікуються нові оголошення про здачу складів кожного дня. Заголовок — це перше, що бачить потенційний орендар. Тож щоб привернути увагу, його потрібно зацікавити клікнути на оголошення. 
  4. Детально вказати, які переваги отримає потенційний орендар у полі “Опис”. Якщо орендодавець безкоштовно пропонує послугу охорони приміщення або надає обладнання для навантаження й вивантаження, потрібно вказати це в оголошенні. Це збільшити шанси швидко закрити угоду. 

Перегляньте приклади оформлення оголошень на нашому сайті в розділі “Оренда складу”. Якщо у вас залишились питання, отримайте безкоштовну консультацію співробітників WareTeka. 

Як WareTeka допомагає швидко здати склад?

Платформа WareTeka допомагає орендодавцям:

  • Скласти оголошення про здачу нерухомості в оренду. Воно приверне увагу потенційних орендарів. Спеціалісти зі складської логістики продивляються кожну публікацію на платформі. За необхідності, ми даємо рекомендації, виявляємо недоліки й зв’язуємося з вами.
  • Отримати більше релевантних переглядів складу. Користувачі сервісу — люди, що прийшли на сайті з метою купити або зняти склад в оренду. Складська нерухомість — наша спеціалізація. 
  • Знайти орендаря, який зацікавлений можливостями вашого складу. Система фільтрів на сайті дозволяє сортувати оголошення в залежності від потреб конкретного бізнесу. Під час перегляду оголошень, орендар зацікавлений у типі запропонованого складу.
Розміщуємо оголошення оренди складу на WareTeka: покрокова інструкція - 2
  • Укласти договір оренди швидше в декілька разів, якщо порівнювати з іншими платформами комерційної нерухомості. Внутрішня система WareTeka оптимізує всі оголошення на платформі й відображає публікації за цільовими запитами. 
  • Рекламувати свій склад. WareTeka пропонує послуги просування й виведення оголошення в ТОП. 

Платформа WareTeka вже допомагає орендодавцям з усієї України здавати їхні склади в оренду. Щоб скористатися можливостями сайту, зареєструйте особистий кабінет на сайті та заповніть форму додавання складу.

Порівняння об'єктів
Немає інформації для порівняння